Friday, July 25, 2014

Miamideki Insaat Firmalarinin Daire Yapimi Icin Arazi Talebinde Inanilmaz Bir Artic Goruluyor

Miamidekiki nşaatçılar Miami'nin siluetinin kalan boş arazileri doldurmak için acele ediyorlar. 
MIAMI-At, 2006 yılında emlak patlamasının yüksekliği, Ugo Colombo, bir İtalyan doğumlu geliştirici, kabaca siteyi değerli bir anlaşma, Biscayne Bay bakan, Miami Nehri boyunca arazi boş bir arsa bir hissesini satın aldı 25.000.000 $.
Geçen hafta, Sayın Colombo ve onun ortakları 125.000.000 $ için bir Arjantinli bakkal mağaza patronu arazi aynı parça, Miami'nin son gelişmemiş kıyı parsel şimdi birini sattı.
Kınamak inşaatçılar rekor seviyelere gelişmemiş parsellerin değerlerini sürüş, asal yapıcısız sitelerin kentin azalan arz kalır ne kapmak için hareket olarak Miami bir arazi acele yaşanıyor.
Bu önceki patlaması sırasında inşa 22,200 birimlerinin çok konut balonu patladı sonra yıllarca boş oturdu Miami konut pazarı için dikkat çekici bir dönüşe son aşamasıdır. Fiyatları düştü zaman, nakit ödeyen alıcılar-özellikle Latin Amerika, aynı zamanda Kanada, Rusya ve onları yakalamaya Avrupa-başladı ve birimler artık neredeyse tamamen absorbe edilmiştir.
"Biz temelde Miami yüksek yoğunluklu gelişimi için kıyı özellikleri tükeniyor," Robert, Sayın Colombo ve anlaşma yaptığı ortakları birlikte temsil CBRE A.Ş. ile bir broker Verilen söyledi. Kara bilinen bu EPIC Miami yanında bulunması nedeniyle "Destanı II" site olarak, bina-en yüksek olduğuna inanılan bir otel ve lüks kınamak hiç gelişmemiş aa parça için ödenen 1.25 dönümlük arsa için ödenen fiyat geliştirilebilir metrekare başına fiyat açısından Miami'de arazi.
Fiyat "Biz şimdiye kadar katılan ya da görüldü oldum şeyi yener" Şehirde, Sayın verilen söyledi.
Miami Downtown Geliştirme Kurumu, bir ekonomik-geliştirme ajansı, New York danışmanlık firması Realty Integra Kaynakları tarafından yakında piyasaya çıkacak olan çalışma, yeni yerleşim birimlerinin alıcıların yaklaşık% 90 yurt dışından bulundu. Giderek artan fiyatlara rağmen, onların iştah azalıyor gibi görünmüyor, Anthony Graziano, Integra takımı Miami ofis ve çalışmanın yazarı kıdemli müdürü dedi.
2003 ile 2008 patlaması sırasında inşa kınamak için fiyatları çalışma bulundu, 230 $ dan 400 $ bir metrekare için, son iki yılda yaklaşık% 75 artmıştır.Şu anda yapım aşamasında birimleri genellikle $ 450 ile $ 550 metrekare maliyet. Ve yine bir ilki değil projelerde o $ 550 $ 675 metrekare ortalama vardır. Komisyoncular Epic sitede kınamak $ 1,000 metrekare gibi yüksek getirme tahmin ediyoruz.
En güncel emlak patlamasının zirvesinde, priciest kınamak 650 $ 800 $ metrekare için satılan, Sayın Graziano dedi.
Geçtiğimiz yıl geliştiricileri yapılaşmamış arazi için onlarca dolar bir dönümlük milyonlarca ödemek için bir isteklilik göstermiştir hangi fırsatlar bir dizi gördü. Geçen Temmuz, Swire Properties Inc, Brickell City Centre, Miami'nin muazzam bir karma kullanım projesi inşa ediyor Hong Kong merkezli ticari geliştirici bir iştiraki, 700 Brickell Avenue 1.55 dönümlük için 64.000.000 $ ödedi.
Dört ay sonra, Jorge Perez, Miami Dolphins bir milyarder geliştirici ve azınlık sahibi başkanlığında İlgili Grubu, 444 Brickell Ave dört dönümlük arazi için 104.000.000 $ ödedi., Epic sitenin yakınında bir şehir sitesi.
Ve birkaç blok ötede, Biscayne Bulvarı ve NE 3rd Street köşesinde, birden çok istekliler satış süreci aşina bir kişiye göre, su bakan bir Holiday Inn yanındaki arazi iki dönümlük fazla 80 milyon $ teklif var.
"Bu üç yıl önce, çok kimsenin hayal aştı olurdu, esnaf," Ezra Katz, Aztek Group Inc, bir emlak komisyonculuğu bir Miami yatırımcı ve CEO'su söyledi. "Bu kim Miami'de en iyi siteleri kontrol edebilirsiniz görmek için, şimdi bir yarışma."
Şehir alanında yapım aşamasında 4.000 'den fazla adet ile 14 kule şimdi vardır, Peter Zalewski, yakından Florida'da konut gelişmeleri izler CraneSpotters.com, at müdürü söyledi. Kabaca 13.500 adet ile diğer 44 yapı önerilmiştir söyledi.
"Miami pazarı rekor sürede etrafında 180 derece döndü," Sayın Colombo, geliştirici, dedi."Arazi koskocaman sıkıntısı yoktur. Kıyıda, hiçbiri sol Her şimdi dolu olan harita üzerinde görmek delik. Var."
Geliştiriciler akım döngüsünde dik dalma daha az risk olduğunu söylüyor. Onlar kapatmadan önce en az% 50 aşağı koymak için alıcılar gerektiren bir Latin Amerikan tarzı finansman modelini empoze ederek, diyorlar, spekülatörler eriyip gitmesine neden var.Sonuç olarak, geliştiriciler inşaat fon, borç az olan mevduat daha fazla güvenerek, ve vardır.
Ancak yükselen arazi değerleri de John Sumberg, ticari gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış hukuk firması Bilzin Sumberg, ortak yönetimi göre, şehir merkezinde gayrimenkul piyasasında üzerinde istenmeyen etkilere sahip bulunmaktadır. Ultraluxury kınamak geliştiriciler ofis, daire kiralama ve uygun fiyatlı konut dahil kalkınma az kazançlı türleri, boğmakta, diyor.
"Diğer ürün hatları rekabet edemez," Sayın Sumberg dedi. "Muhtemelen kınamak olabilir Herhangi bir sitenin herhangi bir başka amaç için ekonomik olarak kullanılan olamaz."
Başka yakında piyasaya çıkacak Miami Downtown Geliştirme Kurumu raporu Brickell finansal bölgesinde boşluk oranı aşağı ofis alanı bir fazlalığı vardı geç 2011 yılında% 25 den, şimdi% 15 olduğuna işaret edecektir. Ofis boşluk oranı daha da düşmesi bekleniyor, ancak çok az yeni ofis alanı inşa ediliyor.
Ayrıca arazi değerlerini Tırmanma Miami güçlü talep kiralık daire, geliştirilmesi üzerinde vurmak olabilir. Bugünün arsa fiyatları, bu tür projeler imkansız, Carlos Melo, Melo Grubu, bir geliştirici at müdürü söyledi. Onun şirket sadece yeni kiralık bina şehir tamamlanmış ve eserler başka sahiptir, ancak fiyatlarının tırmanması önce bu araziler satın aldı.
"Daha önce arazi alamadım varsa, kiralama yapmıyoruz" dedi. "Bu bozulma fiyatlarında olduğu zaman kira piyasası çok uğrar."

Sunday, July 13, 2014

Yabancı ev alıcılar ABD'ye akın ediyor

Insanlar uygun döviz kurları ve uygun fiyatlarla yararlandı gibi uluslararası alıcılara yapılan ev satışları Salı günü Ulusal Emlak Komisyoncuları Birliği tarafından yayımlanan bir rapora göre, Mart 2014 tarihinde sona eren yıl için yaklaşık% 35 arttı.

Yabancı alıcılar için toplam satış göre, kadar bir önceki yıl 68200000000 $ dan, Mart 2014 ile Nisan 2013 tarihinden itibaren yaklaşık $ 92200000000 ulaştı Uluslararası Ev Satın Alma Etkinlik, NAR'ın 2014 Profili raporu. Bu dönem için toplam ABD mevcut konut satışlarının yaklaşık% 7 var.

Dört devletler - Florida, California, Arizona ve Teksas - daha fazla uluslararası alıcılar için toplam bildirilen alımları yarısından sorumluydu, rapor bulundu. Dış alımlarda yüzde yirmi üçü Florida'da vardı. Uluslararası alıcılar tarafından aranan ilk beş şehir: Los Angeles, Miami, Las Vegas, Orlando ve New York, Realtor.com verilerine göre.

Çin'den alıcılar (590.826 $ ortalama fiyat ile) özelliği yılında 22 milyar dolarlık satın alarak, dolar hacminde idare ederken, Kanada'dan Alıcılar, satın alma en büyük payı (% 19) yapılır. Uluslararası alıcılar selamladı Diğer yaygın yerler Meksika, Hindistan ve Birleşik Krallık dahil.

Çalışma 3,547 NAR üyelerinin bir araştırmaya dayanmaktadır. Araştırmacılar, tahminler yapmak yardımcı satılan teslim satış fiyatları ve miktarları, katılanlar, Jed Smith, yönetim grubu için nicel araştırma direktörü ve çalışmanın yazarlarından biri olduğunu söyledi. Yerleşik ve yerleşik olmayan yabancılar hem uluslararası alıcılar olarak sayılır.
"Onlar ekonomik istikrar bir yer olarak ABD'yi görmek, onlar bizim piyasada değer görmek ve onların dolar yatırım için olumlu bir yer olarak görmek," Danny Hertzberg, Miami merkezli Jills Coldwell Banker ile satış ilişkilendirmek söyledi. Onun alıcıların yaklaşık% 70 Meksika, Brezilya, Venezuela ve Arjantin başta gelen, uluslararası, dedi. "Birçok yerde, kendi para birimine karşı bir çit var."

Ulusal raporun yansıtıcı - uluslararası alıcılar son yıllarda artmaktadır ederken, Hertzberg son 12 ay boyunca onun piyasada önemli bir dalgalanma fark etti.

"Bazı insanlar, kupa özellikleri satın bazı mütevazı ikinci evleri ve bazı insanlar yatırım alımları için satın alıyor," NAR gelen Smith, dedi. Rapora göre 268.284 $,: uluslararası bir alıcıya bir ev satın almak için ortalama fiyat.

Diğer alıcılar ABD'de çocukları okula ve onları kalmak için bir yer aramak, Wei Min Tan, New York Rutenberg Realty ile bir emlakçı söyledi. Yabancı yatırımcılara milyon dolarlık gayrimenkul satış şok edici başlıkları sık sık medyada bir sıçrama yaparken, Tan daha mütevazı fiyatlı evler için arayan birçok yabancı alıcılar olduğunu söyledi.

Ve bazı düpedüz pazarlık arıyoruz.

RealtyTrac abonelerinin daha fazla şirkete göre, yabancı ülkelerden geliyor. RealtyTrac olmayan sıkıntılı evleri yanı sıra, kısa satış, ihale ve haciz dahil olmak üzere, özellikleri, tüm türleri için listeleri sağlar. Yabancı abone faaliyeti Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre ve Çin'den gelen büyük artışlar, 2009 ve 2013 yılları arasında% 125 artış, sözcüsü Jennifer von Pohlmann dedi. RealtyTrac Yabancı aboneler en yaygın olan , Birleşik Krallık, Avustralya, ardından Kanada'da Çin ve Meksika.

Yine, yabancı alıcıların akını yerli alıcılar üzerinde en az bir önemli bir etkiye sahiptir.

"Yabancı alıcılar bir sürü tüm nakit [satış yapmak]," Tan dedi. "Onlar bu şekilde fiyatları yukarı ilerliyorsunuz. Onlar müzakere açısından kenar alıyorsanız. "

Nitekim, son bir yıl içinde bildirilen uluslararası işlemlerin yaklaşık% 60 NAR raporuna göre, yerli alımlarının üçte biri ile karşılaştırıldığında, tüm nakit vardı.

Genellikle, yerli yabancı bir alıcı olarak aynı miktarda sunacak - ya da daha fazla, Hertzberg dedi. Birçok yabancı alıcılar yok iken ama çoğu yerli alıcılar, ev satın almak için bir ipotek gerekir. Onlar kapatmak için daha fazla belli olduğu için bir all-nakit teklif genellikle satıcıya tercih edilir..

Wednesday, July 9, 2014

Florida Yabancilara Emlak Satisinda Ulkenin Lider Eyaleti Konumunda

Ulusal Emlak Komisyoncuları Birliği Mart biten 12 aylık dönemde Florida emlak satışlarının yüzde 23, yabancı alıcılar için olduğunu söyledi.

Florida yine Ulusal Emlak Komisyoncuları Derneği son yıllık raporunda satış işlemleri yüzde 23 yakalama, uluslararası gayrimenkul alıcılar arasında seçim devlet olarak millet tepesinde.

Ülke çapında, gayrimenkul yabancı alıcılar, Salı günü yayımlanan Uluslararası Ev Satın Alma Faaliyet NAR'ın 2014 Profil göre, alımları Mart tarihinde sona eren yıl için yüzde 35 atlama ile, bir gözyaşı vardır.

ABD konut gayrimenkul Yurtdışı satışları bir önceki yıla 68200000000 $ dan, o dönem için 92200000000 $ ulaştı, Emlakçılar grup bildirdi.

Çin, ABD gerçek 12 aylık dönem için arazi, ya da toplam dış satışlarda yüzde 24 alımları 22 milyar dolarlık muhasebe, öncülük, NAR dedi. Bir yıl önce, ABD gayrimenkul Çin alımları 12800000000 $, ya da toplam dış satışların yüzde 19 olarak gerçekleşti.

NAR başkanı Steve Brown "Yabancı alıcılar, çünkü onlar kadar cazip fiyatları, ekonomik istikrar, ve inanılmaz bir fırsat geleceğe yatırım için, tanımak ne ABD gayrimenkul için ikna ediliyor". Dayton, Ohio, komisyonculuk eş sahibi, bir açıklamada.

Çinliler arasında favori devlet Washington (yüzde 9), ardından satışların yüzde 35'ini California, kalır; New York (yüzde 7); Pensilvanya (yüzde 6); ve Teksas (yüzde 6).

Florida, Latin Amerikalılar, yabancı alımlarının yüzde 26 sini ise Asya ve Okyanusya alıcılar, satışların sadece yüzde 8'ini ve Avrupalılar yüzde 28 olarak gerçekleşti.

Ancak, Emlakçılar Çinli alıcıların Florida artan ilgi gösteriyor söylüyorlar.

"Ben onlar mahalleye yeni, yenilerini derdim," Şanghay'da Çinli bir komisyoncu ile çalışma dahil olmak üzere uluslararası alıcılar, bir sürü fırsatlar Helen Jeanne Nicastri, Coral Gables Coldwell Banker ile bir emlak dedi.

Çinli alıcılar ilgilenen "çok yüksek uç kınamak ve high-end sahil evleri," Nicastri dedi.

Florida uzun yabancı gayrimenkul satışlarında ulus açmıştır. Mart 2013 tarihinde sona eren 12 aylık dönemde, devletin de yüzde 23 paya sahip.