Monday, October 27, 2014

Miami'de 1 Milyon $ ile ne satın alabilirsiniz

Bu geleneksel İspanyol-Deco ev Miami, Florida altında 1 milyon dolar için sizin olabilir. Kaynak: Realtor.com.

(Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? 1.000.000 $ Dallas, Phoenix, New York ve San Francisco'da sizi satın alacak ne olduğunu kontrol etmek emin olun!)


Kum, güneş, glitz ve glamour işareti Miami, Florida., ABD ve Orta ve Güney Amerika'da Latin Amerika ülkeleri arasında bir ağ geçidi olarak.

Milyon altında dolar için, bu 4 yatak odalı, 3,5 banyo North Miami ev ile geliyor çok kendi havuzunda, Güney Florida ısı yenebilir.Ev 3,200 metrekare. Ft vardır. Ve o klasik Miami İspanyolca-Deco tarzında inşa edilmiştir.

Patlama ve öyküsü
1980'lerden bu yana, Miami emlak piyasası muazzam kabarcıklar ve yıkıcı çöker beri bilinmektedir. Nakit ani ve çoğu zaman kitlesel akınında - Güney Amerika uyuşturucu ticaretinin çok sık bir sonuç - pazar yükselen gönderebilirsiniz. Bu bom kaçınılmaz bir pazar düzeltme açan, yaygın ekonomik destek eksikliği.

1980'li yıllarda, bom gün kokain kaçakçılığı doğrudan bir sonucu idi. Gerald Posner tarafından kitap "Miami Babylon," Bu alıntıda, yazar Metro'nun tüm ekonomi oldu ne kadar merkezi kokain para açıklar - gayrimenkul işlerden:

Bir durgunluk derinliklerinde, uyuşturucu ticareti, bankacılık, gayrimenkul inşaat tahminen 25,000 meşru işler ve hizmet sektörleri için talebini sağladı. Dade County satış vergisi hasılatı $ fazladan 400 milyon yıl getirdi. Ulusal inşaat bir durma olduğu zaman on bin bina izinleri bir defada ihraç edildi. Fazla 20 gökdelenler dikildi. Biscayne Körfezi'nin anakara yüksek artışlar yoğun kümeler bakarken "Kokain ki siluetini inşa para birimi oldu," Alex Davud, bana söyledi.

Kesinlikle aynı ölçekte, sorun hala var ve hala bölgede piyasa güçlerinin önemli bir itici güç olabilir iken. Sadece daha yeni bir örnek için buraya bak.

Özellikle kabarcıklı balonu
Akılda geçmişi ile, 2000'lerin ortasında patlama yıl özellikle kabarcıklı idi.
Zillow, önde gelen bir emlak sitesi, yukarıda bahsedilen o İspanyolca-Deco ev değeri, Zillow keskin% 34 düşüş için önemli olan sadece 795.000 $ olmak için evinizin piyasa değerini tahmin 2006 sonlarında Bugün 1.200.000 $ zirve yaptı tahminzirveden, ve geçerli fiyatından çok daha 100.000 $ daha az olduğunu.

Yukarıdaki grafikte satıcının mevcut iyimserlik açıklamak için uzun bir yol gidiyor. 2006 ve 2007 yılında bu aşırı yüksek seviyelerinden, Miami emlak piyasası 2009 ve 2010 yılında sert düştü Ama o zamandan bu yana, piyasa ABD'nin geri kalanı etrafında ev fiyat endeksi aşan büyüme ile, toparlanmış

Miami, bizim gözlerimizin önünde oynarken sadece başka bir patlama-çöküş-bom döngüsü.

Iki örnek: Boom, büst ve bom
Özel, kapı halk içinde 5 yatak odası ve 4.5 banyo, bu ev, şu anda 996.000 $ için listelenir. Geçen 790.000 $ için 2011 yılı Haziran ayında satıldı. Daha sonra 1.050.000 $ için 2014 Mayıs ayında yer aldı.Fiyat Temmuz bugünkü fiyat soran düştü.

Ya da bu ev, başka bir kapı halk içinde tam bir dönüm ile 4 yataklı, 2.5-banyo ev almak.Satıcı bugün 998.000 $ soruyor. Ancak, mülkiyet üzerinde 1.300.000 $ bir fiyat soran 2011 yılı Mart ayında başlayan, son üç yıl içinde kapalı ve satılık listelendi.

Bu örneklerin her ikisi de, mükemmel olanaklar ve özellikleri ile çok güzel evler orta 2000'lerin kabarcık yıllarda görülen fiyatları aa çok iyi bir indirim satılmamaktadır. Ancak, her iki durumda, satıcıların iyimser seviyelerde kendi özelliklerini fiyatlıyor (ki iyimserlik, ikinci örnekte özellikle aşırı olduğunu).

Bir milyon dolar için Miami'de ev bol alabilirsiniz.Anahtar, öyle görünüyor ki, düşük satın almak ve patlama ve kentin vahşi dalgalar sürme, yüksek satmak.

Miami, Florida (veya başka bir yerde) 1 milyon dolar korumak için yardımcı
Vergi adam devreye girer sonra bir milyon dolar, her zaman bir milyon dolar değil. Ama doğru planlama ile, sizin vergi kontrol altına almak için adımlar atmaya ve hatta potansiyel olarak vergi faturası düşürebilirsiniz. Bizim yepyeni özel raporda, "IRS Şimdi bu yatırım yapın kullanıcısına Cesur mı!" Eğer az bilinen IRS kuralının yararlanmak için basit bir strateji öğreneceksiniz. Eğer gelecek yıl için vergi kesmek yardımcı olabilir tavsiyesi üzerine kaçırmayın. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.