Sunday, February 23, 2014

Mevcut ev fiyatları Miami-Dade ve Broward çift haneli arttı

Miami - Dade County satılık ikinci envanter 10.398 aktif listeleri ile , Ocak ayında iki - ve-bir - buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı gibikelimeleri " kınamak " ve " fazlalığı " , daha konuşmaları içine sızmaya başladı.

Emlak Komisyoncuları Derneği Miami alıcılar daha kas kazanıyor bile , yolda Kaldı Miami - Dade etkileyici konut toparlanma gösterdi , Ocak raporunda Cuma günü kınamak envanterindekibaşak bildirdi.

Kınamak resales Miami - Dade ineserlerinde yeni inşaat öncesi birimlerininBinlerce sıkı bir rekabet ile karşı karşıya gibi listeleriartış geliyor .

" Insanlar daha fazla seçenek var çünkü Sen Çünkü talep eksikliği bir alıntı ' fazlalığı ' görmeye başlayan , ancak konum , '' Jon Mann , Coldwell Banker adlı Brickell ofisinin yöneticisi dedi . Sonuçta , ben dedi , " daha alıcılardan geri itin . " Dir

" Herkesyeni ve shiniest şey istiyor . Güney Amerikalı alıcılar yeni birimler satın alma , " Mann dedi .

Konut sahipleri yeni güçlü fiyat kazanç yararlanarak ve potansiyel alıcılar kasabasında olduğunda Onların birçok yerde vitrinşansı vardır , Alicia Cervera Lamadrid , Cervera Emlak Ayrıca geliştiriciler ve resales kolları için que piyasaları inşaat öncesi konut projelerinin yönetici ortağı dedi .

"Busezonyüksekliği bulunuyor , " Cervera dedi . " Ben [yükselen envanter hakkında ] özellikle endişeli değilim . "

Ocak ayında , Miami - Dade - ulusal bir yavaşlama ıkınma - Ocak 2013 ile karşılaştırıldığında , mevcut konut satışlarında 12.9 artışla ve Mevcut müstakil ev satışlarında yüzde 9.8 kazanç yayınlanmıştır .

Miami - Dade bir kınamakortalama fiyatı Ocak ayında 186.000 $ için yüzde 20 yükseldi ve bir tek aile ev bu 225.000 $ için yüzde 16 fırladı Miami Emlakçılar söyledi .

Satış için kınamakenvanter Ocak 2013 tarihinden itibaren yüzde 27,5 burgeoned ve yukarı yüzde 4.2 Aralık 2013 seviyelerinde oldu .

Miami- Dade Ocak satılık kınamak arz 7.2 ay vardı - değil aşırı düzeyde , ama iyi 2013 Ocak ayındapiyasaya arzaltı ay ve üzeri .

Altı aylık tedarik Tipik Arasındaki alıcı ve satıcıların pazar olarak değerlendirilen dengelenir .

Kınamak listeleri 2011 yılında arttırıldı derece düşük seviyelerde olsa da ,envanter Miami Emlakçılar göre , uzak Temmuz 2008 yılında satış için listelenen25.000 kınamak altında kalır. O , arz 63 ay oldu .

Miami - Dade tek - aile evleriselection Ayrıcaartıyor . Bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında 5.6 kataylık satış , 5,3 kat satış dekaynağını koyarak , bir yıl önce gelen envanter yüzde 17,1 artış Ocak getirdi.

Tek - aile evleri satışları Miami Emlakçılar göre , bir yıl önce Ocak ayında 823 kapanışlar den 904 a yükselmiştir Miami - Dade kınamak kapanması , başlarında yıl ile karşılaştırıldığında 1269 için , 1124 gerçekleşti .

Birçok konut satıcıların yüksek ayarlarken - bazen gerçekçi - fiyatları , ajanlar söylüyorlar . Peter Zalewsky , Condo Akbaba'nın anapara , que yakından Güney Florida'nın kınamak pazar izler , " Onlar orada onları koyuyorduk ve vurursa o vurur " dedi.

Condo birim sahipleri Miami Acerca boğa hissediyorum , Michael V. Smith , Fortune International Realty bir Emlakçi Associate söyledi . Nedenlerikentin gelişen kültür, eğlence ve spor seçenekleri , bir iş- canlı - play ortamında dönüşmesinin ve uluslararası bir ağ geçidi olarak rolünü içerir . Konut fiyat kazanç RAĞMEN , hala pek çok diğer büyük şehirlere kıyasla ucuz görünüyor .

" Miami çok daha sofistike , küresel kent haline geliyor , " dedi Smith . " Aklımda Bu bir Gamechanger olduğunu. "

Broward County , çok sıkı envanter birkaç yıl sonra , daha fazla ev sahibi de , satmak için tercih edilir . Satılık müstakil evlerinenvanteri bir yıl önce 18.3 oranında arttı ise Broward kınamak listeleri Ocak 2013 tarihinden itibaren 19.6 oranında yükseldi .

Yani Ocak Bir ay içinde satılan evlerin 4,3 katstok hacmi ve kınamak 5.5 katsayısı oldu .

Broward kırmızı - sıcak konut piyasasında Ocak ayında soğutmalı gibi listeleriArtış geldi . Broward satılan mevcut tek - aile evlerisayısı Ocak ayında 989 kapatması için yüzde 4.3 düştü ve konut satışBüyükşehir Fort Lauderdale Emlakçılar göre , tamamlanan 1.132 işlemlerde yüzde 4,5 Reddedildi .

Broward bir tek aile evortalama fiyatı Ocak ayında 260.000 $ için yüzde 16 yükseldi vemedyan kınamak fiyatı bir yılda 117,500 $ yıllık 23,8 oranında arttı .

Ev fiyatlarındakiartış Mortgage Yükümlülükleri karşılamak için para ödemek zorundahayaleti olmadan satılık Bunların özellikleri için hanesine sahipleri daha fazla etkinleştirilmesi , negatif özsermaye dışında birçok konut kaldırdı. Güçlü pazar muhtemel satıcıları Ayrıcaanı kaçırmamak için sizi teşvik eder .

Mevcut evlerin çapında satışları Temmuz 2012 tarihinden itibarenyavaş hızı işaretleme , Aralık 2013 den aşağı yüzde 5,1 başlarında mıydı , bir yıl Ocak ayında yüzde 5,1 düştü ve Ulusal Emlak Komisyoncuları Derneği dedi .

Yine de,ülke çapında ortalama ev fiyatı önceki dan 188,900 $ yılda yüzde 10.7 arttı , NAR dedi .

Florida'da veülke genelindekonut piyasasıkazasında hızlı kazanımların iki yıl yazdıktan sonra 2014 sırasında Yaygın yavaşlaması beklenmektedir .

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.