Monday, February 24, 2014

South Florida ev fiyatları , listeleri Ocak ayında artış

South Florida Ocak ayında ev fiyatları arttı - ve satıcıların piyasada canlanmış güven gösterdi , böylece çok daha fazla listeleri yaptım .

Geçen ay Mevcut tek - aile evleri için Palm Beach İlçenin ortalama fiyatı yüzde 17 oranında bir önceki yıla göre , 255.000 $ oldu ,Palm PlajlarEmlakçılar Derneği Cuma söyledi.
260.000 $ arasında Broward County medyan fiyatıBüyükşehir Fort Lauderdale Emlakçılar göre , Ocak 2012 tarihine kadar yüzde 16 daha yüksektir.

Alıcılar , bu arada , ön metre daha satılmaya işaretleri bulmaya başlıyor .

Palm Beach County yüzde 7 yıl önce gelen , geçen ayınsonundapiyasada 7.218 evleri vardı , aktif listeleri Broward envanter 4514 dan 5338 için , yüzde 18 kadar vurdu .

Satılık evler bir eksiklik geçen yıl ihale savaşlar ve alıcılara satıcıları KARAR kenar verdi dik fiyat artışlarına yol açtı .

Daha fazla satılık evlerpiyasaya dengeyi yardımcı olacak ,satış hızı yavaşlıyor ama ilk kez alıcı ve genç aileler için ulaşamayacağı yükselen fiyatlar tutarak , Analistler .

Listeleriartış Onların değerleri atlamak görmeye sahiplerine büyük ölçüde kaynaklanmaktadır . Fazla onbir borçlu Birçok " sualtı " borçlulara Onların evleri şimdi satmak için yeterli sermaye değer var mıydı .

Florida genelinde Piyasalar veülkenin çok da fazla satıcılarınpazar test orada görme vardır . Stan Humphries , emlak sitesi Zillow.com baş ekonomisti , bu bir açıklamada " geri standart giden yolda bir adım ve artan mortgage oranları ve alıcılar için daha pahalı evlerinetkisini ofset yardımcı olacaktır . "

Palm Beach County Ocak 2013 tarihinden itibaren yüzde 5 kadar , geçen ay 1.014 konut satışları vardı. Broward ait 989 yüzde 4 bırakarak , satış yumuşadı.

Ocak Fiyatlar bir yıl önce olduğundan daha yüksek iken , değerler aylık bazda kapalı tesviye edilir . Birçok Analistler bu endişe için bir neden olmadığını söyle . Onlarbüyük fiyat artışları sürdürülemez olduğunu söyledi .

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.