Friday, July 25, 2014

Miamideki Insaat Firmalarinin Daire Yapimi Icin Arazi Talebinde Inanilmaz Bir Artic Goruluyor

Miamidekiki nşaatçılar Miami'nin siluetinin kalan boş arazileri doldurmak için acele ediyorlar. 
MIAMI-At, 2006 yılında emlak patlamasının yüksekliği, Ugo Colombo, bir İtalyan doğumlu geliştirici, kabaca siteyi değerli bir anlaşma, Biscayne Bay bakan, Miami Nehri boyunca arazi boş bir arsa bir hissesini satın aldı 25.000.000 $.
Geçen hafta, Sayın Colombo ve onun ortakları 125.000.000 $ için bir Arjantinli bakkal mağaza patronu arazi aynı parça, Miami'nin son gelişmemiş kıyı parsel şimdi birini sattı.
Kınamak inşaatçılar rekor seviyelere gelişmemiş parsellerin değerlerini sürüş, asal yapıcısız sitelerin kentin azalan arz kalır ne kapmak için hareket olarak Miami bir arazi acele yaşanıyor.
Bu önceki patlaması sırasında inşa 22,200 birimlerinin çok konut balonu patladı sonra yıllarca boş oturdu Miami konut pazarı için dikkat çekici bir dönüşe son aşamasıdır. Fiyatları düştü zaman, nakit ödeyen alıcılar-özellikle Latin Amerika, aynı zamanda Kanada, Rusya ve onları yakalamaya Avrupa-başladı ve birimler artık neredeyse tamamen absorbe edilmiştir.
"Biz temelde Miami yüksek yoğunluklu gelişimi için kıyı özellikleri tükeniyor," Robert, Sayın Colombo ve anlaşma yaptığı ortakları birlikte temsil CBRE A.Ş. ile bir broker Verilen söyledi. Kara bilinen bu EPIC Miami yanında bulunması nedeniyle "Destanı II" site olarak, bina-en yüksek olduğuna inanılan bir otel ve lüks kınamak hiç gelişmemiş aa parça için ödenen 1.25 dönümlük arsa için ödenen fiyat geliştirilebilir metrekare başına fiyat açısından Miami'de arazi.
Fiyat "Biz şimdiye kadar katılan ya da görüldü oldum şeyi yener" Şehirde, Sayın verilen söyledi.
Miami Downtown Geliştirme Kurumu, bir ekonomik-geliştirme ajansı, New York danışmanlık firması Realty Integra Kaynakları tarafından yakında piyasaya çıkacak olan çalışma, yeni yerleşim birimlerinin alıcıların yaklaşık% 90 yurt dışından bulundu. Giderek artan fiyatlara rağmen, onların iştah azalıyor gibi görünmüyor, Anthony Graziano, Integra takımı Miami ofis ve çalışmanın yazarı kıdemli müdürü dedi.
2003 ile 2008 patlaması sırasında inşa kınamak için fiyatları çalışma bulundu, 230 $ dan 400 $ bir metrekare için, son iki yılda yaklaşık% 75 artmıştır.Şu anda yapım aşamasında birimleri genellikle $ 450 ile $ 550 metrekare maliyet. Ve yine bir ilki değil projelerde o $ 550 $ 675 metrekare ortalama vardır. Komisyoncular Epic sitede kınamak $ 1,000 metrekare gibi yüksek getirme tahmin ediyoruz.
En güncel emlak patlamasının zirvesinde, priciest kınamak 650 $ 800 $ metrekare için satılan, Sayın Graziano dedi.
Geçtiğimiz yıl geliştiricileri yapılaşmamış arazi için onlarca dolar bir dönümlük milyonlarca ödemek için bir isteklilik göstermiştir hangi fırsatlar bir dizi gördü. Geçen Temmuz, Swire Properties Inc, Brickell City Centre, Miami'nin muazzam bir karma kullanım projesi inşa ediyor Hong Kong merkezli ticari geliştirici bir iştiraki, 700 Brickell Avenue 1.55 dönümlük için 64.000.000 $ ödedi.
Dört ay sonra, Jorge Perez, Miami Dolphins bir milyarder geliştirici ve azınlık sahibi başkanlığında İlgili Grubu, 444 Brickell Ave dört dönümlük arazi için 104.000.000 $ ödedi., Epic sitenin yakınında bir şehir sitesi.
Ve birkaç blok ötede, Biscayne Bulvarı ve NE 3rd Street köşesinde, birden çok istekliler satış süreci aşina bir kişiye göre, su bakan bir Holiday Inn yanındaki arazi iki dönümlük fazla 80 milyon $ teklif var.
"Bu üç yıl önce, çok kimsenin hayal aştı olurdu, esnaf," Ezra Katz, Aztek Group Inc, bir emlak komisyonculuğu bir Miami yatırımcı ve CEO'su söyledi. "Bu kim Miami'de en iyi siteleri kontrol edebilirsiniz görmek için, şimdi bir yarışma."
Şehir alanında yapım aşamasında 4.000 'den fazla adet ile 14 kule şimdi vardır, Peter Zalewski, yakından Florida'da konut gelişmeleri izler CraneSpotters.com, at müdürü söyledi. Kabaca 13.500 adet ile diğer 44 yapı önerilmiştir söyledi.
"Miami pazarı rekor sürede etrafında 180 derece döndü," Sayın Colombo, geliştirici, dedi."Arazi koskocaman sıkıntısı yoktur. Kıyıda, hiçbiri sol Her şimdi dolu olan harita üzerinde görmek delik. Var."
Geliştiriciler akım döngüsünde dik dalma daha az risk olduğunu söylüyor. Onlar kapatmadan önce en az% 50 aşağı koymak için alıcılar gerektiren bir Latin Amerikan tarzı finansman modelini empoze ederek, diyorlar, spekülatörler eriyip gitmesine neden var.Sonuç olarak, geliştiriciler inşaat fon, borç az olan mevduat daha fazla güvenerek, ve vardır.
Ancak yükselen arazi değerleri de John Sumberg, ticari gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış hukuk firması Bilzin Sumberg, ortak yönetimi göre, şehir merkezinde gayrimenkul piyasasında üzerinde istenmeyen etkilere sahip bulunmaktadır. Ultraluxury kınamak geliştiriciler ofis, daire kiralama ve uygun fiyatlı konut dahil kalkınma az kazançlı türleri, boğmakta, diyor.
"Diğer ürün hatları rekabet edemez," Sayın Sumberg dedi. "Muhtemelen kınamak olabilir Herhangi bir sitenin herhangi bir başka amaç için ekonomik olarak kullanılan olamaz."
Başka yakında piyasaya çıkacak Miami Downtown Geliştirme Kurumu raporu Brickell finansal bölgesinde boşluk oranı aşağı ofis alanı bir fazlalığı vardı geç 2011 yılında% 25 den, şimdi% 15 olduğuna işaret edecektir. Ofis boşluk oranı daha da düşmesi bekleniyor, ancak çok az yeni ofis alanı inşa ediliyor.
Ayrıca arazi değerlerini Tırmanma Miami güçlü talep kiralık daire, geliştirilmesi üzerinde vurmak olabilir. Bugünün arsa fiyatları, bu tür projeler imkansız, Carlos Melo, Melo Grubu, bir geliştirici at müdürü söyledi. Onun şirket sadece yeni kiralık bina şehir tamamlanmış ve eserler başka sahiptir, ancak fiyatlarının tırmanması önce bu araziler satın aldı.
"Daha önce arazi alamadım varsa, kiralama yapmıyoruz" dedi. "Bu bozulma fiyatlarında olduğu zaman kira piyasası çok uğrar."

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.