Wednesday, July 9, 2014

Florida Yabancilara Emlak Satisinda Ulkenin Lider Eyaleti Konumunda

Ulusal Emlak Komisyoncuları Birliği Mart biten 12 aylık dönemde Florida emlak satışlarının yüzde 23, yabancı alıcılar için olduğunu söyledi.

Florida yine Ulusal Emlak Komisyoncuları Derneği son yıllık raporunda satış işlemleri yüzde 23 yakalama, uluslararası gayrimenkul alıcılar arasında seçim devlet olarak millet tepesinde.

Ülke çapında, gayrimenkul yabancı alıcılar, Salı günü yayımlanan Uluslararası Ev Satın Alma Faaliyet NAR'ın 2014 Profil göre, alımları Mart tarihinde sona eren yıl için yüzde 35 atlama ile, bir gözyaşı vardır.

ABD konut gayrimenkul Yurtdışı satışları bir önceki yıla 68200000000 $ dan, o dönem için 92200000000 $ ulaştı, Emlakçılar grup bildirdi.

Çin, ABD gerçek 12 aylık dönem için arazi, ya da toplam dış satışlarda yüzde 24 alımları 22 milyar dolarlık muhasebe, öncülük, NAR dedi. Bir yıl önce, ABD gayrimenkul Çin alımları 12800000000 $, ya da toplam dış satışların yüzde 19 olarak gerçekleşti.

NAR başkanı Steve Brown "Yabancı alıcılar, çünkü onlar kadar cazip fiyatları, ekonomik istikrar, ve inanılmaz bir fırsat geleceğe yatırım için, tanımak ne ABD gayrimenkul için ikna ediliyor". Dayton, Ohio, komisyonculuk eş sahibi, bir açıklamada.

Çinliler arasında favori devlet Washington (yüzde 9), ardından satışların yüzde 35'ini California, kalır; New York (yüzde 7); Pensilvanya (yüzde 6); ve Teksas (yüzde 6).

Florida, Latin Amerikalılar, yabancı alımlarının yüzde 26 sini ise Asya ve Okyanusya alıcılar, satışların sadece yüzde 8'ini ve Avrupalılar yüzde 28 olarak gerçekleşti.

Ancak, Emlakçılar Çinli alıcıların Florida artan ilgi gösteriyor söylüyorlar.

"Ben onlar mahalleye yeni, yenilerini derdim," Şanghay'da Çinli bir komisyoncu ile çalışma dahil olmak üzere uluslararası alıcılar, bir sürü fırsatlar Helen Jeanne Nicastri, Coral Gables Coldwell Banker ile bir emlak dedi.

Çinli alıcılar ilgilenen "çok yüksek uç kınamak ve high-end sahil evleri," Nicastri dedi.

Florida uzun yabancı gayrimenkul satışlarında ulus açmıştır. Mart 2013 tarihinde sona eren 12 aylık dönemde, devletin de yüzde 23 paya sahip.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.