Sunday, July 13, 2014

Yabancı ev alıcılar ABD'ye akın ediyor

Insanlar uygun döviz kurları ve uygun fiyatlarla yararlandı gibi uluslararası alıcılara yapılan ev satışları Salı günü Ulusal Emlak Komisyoncuları Birliği tarafından yayımlanan bir rapora göre, Mart 2014 tarihinde sona eren yıl için yaklaşık% 35 arttı.

Yabancı alıcılar için toplam satış göre, kadar bir önceki yıl 68200000000 $ dan, Mart 2014 ile Nisan 2013 tarihinden itibaren yaklaşık $ 92200000000 ulaştı Uluslararası Ev Satın Alma Etkinlik, NAR'ın 2014 Profili raporu. Bu dönem için toplam ABD mevcut konut satışlarının yaklaşık% 7 var.

Dört devletler - Florida, California, Arizona ve Teksas - daha fazla uluslararası alıcılar için toplam bildirilen alımları yarısından sorumluydu, rapor bulundu. Dış alımlarda yüzde yirmi üçü Florida'da vardı. Uluslararası alıcılar tarafından aranan ilk beş şehir: Los Angeles, Miami, Las Vegas, Orlando ve New York, Realtor.com verilerine göre.

Çin'den alıcılar (590.826 $ ortalama fiyat ile) özelliği yılında 22 milyar dolarlık satın alarak, dolar hacminde idare ederken, Kanada'dan Alıcılar, satın alma en büyük payı (% 19) yapılır. Uluslararası alıcılar selamladı Diğer yaygın yerler Meksika, Hindistan ve Birleşik Krallık dahil.

Çalışma 3,547 NAR üyelerinin bir araştırmaya dayanmaktadır. Araştırmacılar, tahminler yapmak yardımcı satılan teslim satış fiyatları ve miktarları, katılanlar, Jed Smith, yönetim grubu için nicel araştırma direktörü ve çalışmanın yazarlarından biri olduğunu söyledi. Yerleşik ve yerleşik olmayan yabancılar hem uluslararası alıcılar olarak sayılır.
"Onlar ekonomik istikrar bir yer olarak ABD'yi görmek, onlar bizim piyasada değer görmek ve onların dolar yatırım için olumlu bir yer olarak görmek," Danny Hertzberg, Miami merkezli Jills Coldwell Banker ile satış ilişkilendirmek söyledi. Onun alıcıların yaklaşık% 70 Meksika, Brezilya, Venezuela ve Arjantin başta gelen, uluslararası, dedi. "Birçok yerde, kendi para birimine karşı bir çit var."

Ulusal raporun yansıtıcı - uluslararası alıcılar son yıllarda artmaktadır ederken, Hertzberg son 12 ay boyunca onun piyasada önemli bir dalgalanma fark etti.

"Bazı insanlar, kupa özellikleri satın bazı mütevazı ikinci evleri ve bazı insanlar yatırım alımları için satın alıyor," NAR gelen Smith, dedi. Rapora göre 268.284 $,: uluslararası bir alıcıya bir ev satın almak için ortalama fiyat.

Diğer alıcılar ABD'de çocukları okula ve onları kalmak için bir yer aramak, Wei Min Tan, New York Rutenberg Realty ile bir emlakçı söyledi. Yabancı yatırımcılara milyon dolarlık gayrimenkul satış şok edici başlıkları sık sık medyada bir sıçrama yaparken, Tan daha mütevazı fiyatlı evler için arayan birçok yabancı alıcılar olduğunu söyledi.

Ve bazı düpedüz pazarlık arıyoruz.

RealtyTrac abonelerinin daha fazla şirkete göre, yabancı ülkelerden geliyor. RealtyTrac olmayan sıkıntılı evleri yanı sıra, kısa satış, ihale ve haciz dahil olmak üzere, özellikleri, tüm türleri için listeleri sağlar. Yabancı abone faaliyeti Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre ve Çin'den gelen büyük artışlar, 2009 ve 2013 yılları arasında% 125 artış, sözcüsü Jennifer von Pohlmann dedi. RealtyTrac Yabancı aboneler en yaygın olan , Birleşik Krallık, Avustralya, ardından Kanada'da Çin ve Meksika.

Yine, yabancı alıcıların akını yerli alıcılar üzerinde en az bir önemli bir etkiye sahiptir.

"Yabancı alıcılar bir sürü tüm nakit [satış yapmak]," Tan dedi. "Onlar bu şekilde fiyatları yukarı ilerliyorsunuz. Onlar müzakere açısından kenar alıyorsanız. "

Nitekim, son bir yıl içinde bildirilen uluslararası işlemlerin yaklaşık% 60 NAR raporuna göre, yerli alımlarının üçte biri ile karşılaştırıldığında, tüm nakit vardı.

Genellikle, yerli yabancı bir alıcı olarak aynı miktarda sunacak - ya da daha fazla, Hertzberg dedi. Birçok yabancı alıcılar yok iken ama çoğu yerli alıcılar, ev satın almak için bir ipotek gerekir. Onlar kapatmak için daha fazla belli olduğu için bir all-nakit teklif genellikle satıcıya tercih edilir..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.